Ingyen szoftver

Ha saját magunk készítjük el weboldalunkat, akkor néhány szoftverre szükségünk lesz. Itt az általam is használt programokról találsz egy rövid leírást, és linket a letöltésükhöz. Ezeket az ingyenes programokat nemcsak az otthoni felhasználóknak, de cégeknek is nyugodt szívvel tudom ajánlani.


Notepad++

ingyenes forráskód szerkesztő

A Notepad++ egy remek forráskód szerkesztő, mely rengeteg programozási nyelvet (text, C C++, Java, XML, HTML, PHP, CSS, stb.) ismer. A program magyar nyelven is elérhető, és minden windows operációs rendszer alatt működik. A program teljesen ingyenes (freeware), és talán az egyik legjobb szerkesztő.

A Notepad ++ szoftver innen tölthető le.Gimp

ingyenes képszerkesztő


A GIMP magyar nyelven is tudó ingyenes rajzprogram. Sokan már az Adobe PhotoShop helyett is ezt használják mivel egyszerű rajzoláshoz tökéletes, sőt még annál is több, nem utolsó sorban a legnagyobb előnye az ingyenesség. A programban rajzoláson kívül efekteket is készíthetünk, rétegeket használhatunk, és különböző modulokkal bővíthetjük. A program teljesen ingyenes (freeware), és talán az egyik legjobb szerkesztő.

A GIMP szoftver innen tölthető le.
További kérdés esetén kérlek írj e-mail-t.